Dygtig og ambitiøs faglært tjener søges til Gl. Skovridergaard og Restaurant Orangeriet

Vi vægter værtskab, kvalitet og sans for detaljen lige højt, såvel i hverdagen som til fest, og søger en faglært og dygtig tjener, som sammen med kollegerne vil være med til at give vores gæster gode kvalitetsoplevelser. Vi arbejder med et erklæret mål om, at vores gæster skal rejse fra os med lysten til at komme tilbage – det være sig mødegæsten, hotelgæsten, selskabsgæsten eller a la carte gæsten.

Som tjener på Gl. Skovridergaard vil du få en spændende og afvekslende arbejdsdag med glade gæster og dygtige kolleger. Vi tilbyder et job, hvor du får indflydelse på dit daglige arbejde og udviklingen i restauranten/konferencen. Du vil blive fagligt udfordret, og bliver en del af et stærkt team med både faglærte og elever.

Vi forventer at du kan samarbejde med kolleger, selvfølgelig i restauranten, men også på tværs af hotellets afdelinger – også når det går rigtig stærkt. Du er vært/værtinde med hjertet, fleksibel og du har stor viden om vin. Du ser udvikling og forandring, som en naturlig og spændende udfordring.

Arbejdsopgaver:

  • Servering og selvstændig udførelse af arbejdsopgaver indenfor morgenbuffet, frokost, middag for konferencegæster, selskaber og a la carte i Restaurant Orangeriet
  • Forberedelse til vores mange forskelligartede aktiviteter, herunder opstilling og opdækning af lokaler, pauseområder og restauranten, samt efterfølgende afrydning
  • Præsentation af menuer og vin, samt vejledning omkring vin – både overfor gæsten og internt, når der skal sættes den rigtige vin til vores skiftende menuer.  
  • Oplæring af elever

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe glade gæster
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og den enkeltes trivsel sættes højt
  • En arbejdsplads hvor du bliver hørt og får mulighed for at udvikle dig
  • Ordnede lønforhold og pensionsordning i henhold til overenskomst
  • Diverse rabatordninger – f.eks. på attraktioner og hotelophold via kædesamarbejde
  • En plads i et dynamisk team i spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, som vi leverer

Vil du med på holdet?

Kontakt Restaurantchef Hartvig Nielsen på tlf.: 5185 7437 eller send din ansøgning med CV til job@glskov.dk. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

Gl. Skovridergaard ligger smukt omkranset af skov og søer i sin egen park i Silkeborg. Den tidligere kuranstalt rummer i dag 5 stjernede konferencefaciliteter, 4 stjernet hotel og værtskab i særklasse – herunder Restaurant Orangeriet. Hotellet er med i den eksklusive kæde BW Premier Collection, under verdens største hotel familie Best Western.

Gl. Skovridergaard er et af 2 hoteller, der drives af Ferskvandscentret. Se mere på www.glskov.dk.