Faglært eller erfaren tjener søges til Vejlsøhus Hotel og Konferencetjener i Silkeborg

Vi vægter værtskab, kvalitet og god kontakt til gæsterne lige højt, såvel i hverdagen som til fest, og søger en dygtig kollega, som sammen med tjenerteamet vil være med til at give vores gæster gode kvalitetsoplevelser. Vi elsker glade gæster, og arbejde målrettet med dette gennem bl.a. gode arbejdsforhold.

Som tjener på Vejlsøhus har du en spændende og afvekslende arbejdsdag med glade gæster og dygtige kolleger: Lige fra at forkæle dem med gode vine i a la carten, sørge for bryllupsfesten, give kursisterne en god oplevelse i deres pauser, servere cocktails i baren og være med til at oplære vores elever. Vi tilbyder et job, hvor du får indflydelse på dit daglige arbejde og udviklingen i restauranten. Du vil blive fagligt udfordret, og bliver en del af et stærkt team med både faglærte og elever. Vi har det økologiske bronzemærke, og er medlem af Green Key.

Tjenerteamet er på 8 personer, og vi forventer at du er god til at samarbejde med kolleger, – selvfølgelig i restauranten, men også på tværs af hotellets afdelinger – også når det går rigtig stærkt. Du er vært/værtinde med hjertet, har god viden om vin, og kan lære fra dig overfor vores 3 tjenerelever.

Vi tilbyder:

 • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe glade gæster
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og den enkeltes trivsel sættes højt
 • En arbejdsplads hvor du bliver hørt og får mulighed for at udvikle dig
 • Mulighed for vagtplan efter et rullende skema
 • Flest længere vagter og flere fridage er muligt, hvis det ønskes
 • Ordnede lønforhold og pensionsordning i henhold til overenskomst
 • Forskellige rabatordninger – f.eks. på attraktioner og hotelophold via kædesamarbejde
 • En plads i et dynamisk team i spændende udvikling, hvor vi er stolte af det, som vi leverer
 • Arbejde med vores Grønne Tråd, som er her, hvor vi arbejder med vores mission:
  Vi gør en positiv forskel for vand, natur og miljø

Vil du med på holdet?

Kontakt hotelchef Jakob Beck Wätjen på tlf.: 8722 5511 eller send din ansøgning med CV til job@vejlsoehus.dk . Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter ligger op ad Silkeborg-skovene, og nærmeste nabo er AQUA Akvarium & Dyrepark. Vejlsøhus er et af 2 hoteller, der drives af Ferskvandscentret, der også omfatter en erhvervspark og en egen kursus-afdeling. Se mere på www.vejlsoehus.dk.