Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter søger kokkeelev

Vi søger en kokkeelev med start efter aftale. Du skal have afsluttet grundforløb 1 og 2.

Hvis du har lyst til at komme i lære et sted, hvor der er andre elever, humøret er højt, uddannelsen bred, og der er ordnede forhold, så er det hos os, du skal søge.

Gl. Skovridegaard er et hotel og konferencecenter med rigtig mange forskellige bolde i luften. Vi har konference-forplejning, buffet’er, fester med bl.a. bryllupper, a la carte, store gourmet-arrangementer, a la carte restaurant og elev-aftener, hvor eleverne får lov til at stå for aftenen.

Du lærer at lave lækker mad fra bunden. Vi bruger mange lokale og økologiske råvarer. Vores menuer skifter ugentligt, og du må meget gerne komme med ideer til menuerne.

Vi er en god blandet flok, som foruden dig består af to elever, fem kokke, en souschef og en køkkenchef.

På Gl. Skovridergaard har vi foruden kokkelever også tre tjenerelever, og 6 elever på vores søsterhotel Vejlsøhus, så du bliver en del af en store elev-gruppe.

Vi lægger vægt på følgende.:

Du skal have lyst til at lære, fordi vi super gerne vil give dig en god uddannelse. Men det kræver at du er indstillet på at tage ansvar for din egen læring.

Du skal have selvdisciplin og selvkritik, så den mad du laver, er i orden, og bliver bedre og bedre gennem din læretid.

Du møder selvfølgelig til tiden, og ved at det også omfatter aften- og weekendarbejde.

Der er rig mulighed med at byde ind med idéer, som vi alle kan bruge.

Vi har det sjovt sammen på hele hotellet, og hjælper gerne hinanden på tværs af afdelingerne.

Hvis du har fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Benedikte Overby på 89212135, eller send en ansøgning på job@fvc.dk.