Kok søges til Gl. Skovridergaard

Vil du være en del af teamet i køkkenet på 2 af Danmarks smukkest beliggende hoteller?

Vi søger en kok til Gl. Skovridergaard, der sammen med vores kollegaer vil yde sit bedste for at give vores gæster fantastiske oplevelser og bidrage til vores fortsatte udvikling.

Gl. Skovridergaard er et klassisk full-service hotel med konference, selskaber, forretningsovernattende, ferie- og weekendophold og vores lækre gourmet restaurant Orangeriet. Vi laver maden fra bunden, bruger mange lokale råvarer og lægger stor vægt på vores elevers uddannelse.
 

Om stillingen:

Du får sammen med dine kolleger ansvaret for at holde vores høje niveau fra morgen til aften.  

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet følgende:

  • Morgen-, dag- og aftenvagter
  • Klargøre vores morgenbuffet med hjemmebagt brød og mange andre lækkerier
  • Forkæle vores kursister til morgen, middag og aften
  • Kunne køre a la carte og selskaber
  • Bidrage til menuer
  • Holde overblikket over dagens arrangementer
  • Deltage i vores arbejde med FN’s Verdensmål
  • Oplæring af elever, så de får en super uddannelse
  • At være med til at bevare et harmonisk og attraktivt arbejdsmiljø

Væsentlige succeskriterier i stillingen er således at holde styr på det varme og kolde køkken til hverdag, have lyst til at lave dejlig mad, være ansvarsbevidst, have ordenssans og bidrage med godt humør, så arbejdet glider nemmere.

Gl. Skovridergaard drives sammen med Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, så du bliver en del af en samlet køkkenbemanding på 17 kolleger, men får din daglige gang på Gl. Skovridergaard. Hotellerne er en del af Ferskvandscentret, som også omfatter en erhvervspark, vores egen kursusafdeling og Aqua Akvarium og Dyrepark.

Din profil:

Vi søger en udlært kok, som har erfaring fra et hotelkøkken med konference, men du kan også være ny-udlært kok, som gerne vil lære nyt.

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt, travlt og udfordrende job med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Ordnede lønforhold og pensionsordning efter HORESTA’s overenskomst med yderligere medarbejdergoder
  • Et godt socialt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og hjælpsomhed vægtes højt


Stillingen er fuldtid og til besættelse fra 1. juni eller snarest derefter. Ansøgningerne behandles fortroligt og i takt med at de modtages.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV med relevante oplysninger sendes elektronisk til job@glskov.dk.

Spørgsmål til stillingen kan også rettes til køkkenchef Benedikte Overby på beo@fvc.dk eller 89212135.

Klik her for at læse mere om Gl. Skovridergaard.

Kok søges til Gl. Skovridergaard

Vil du være en del af teamet i køkkenet på 2 af Danmarks smukkest beliggende hoteller?

Vi søger en kok til Gl. Skovridergaard, der sammen med vores kollegaer vil yde sit bedste for at give vores gæster fantastiske oplevelser og bidrage til vores fortsatte udvikling.

Gl. Skovridergaard er et klassisk full-service hotel med konference, selskaber, forretningsovernattende, ferie- og weekendophold og vores lækre restaurant Orangeriet.

Om stillingen:

Du får sammen med dine kolleger ansvaret for at holde vores høje niveau fra morgen til aften.  

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet følgende:

  • Morgen-, dag- og aftenvagter
  • Klargøre vores morgenbuffet med hjemmebagt brød og mange andre lækkerier
  • Forkæle vores kursister til morgen, middag og aften
  • Kunne køre a la carte og selskaber
  • Bidrage til menuer
  • Holde overblikket over dagens arrangementer
  • Deltage i vores arbejde med FN’s Verdensmål
  • Oplæring af elever, så de får en super uddannelse
  • At være med til at skabe et harmonisk og attraktivt arbejdsmiljø

Væsentlige succeskriterier i stillingen er således at holde styr på det varme og kolde køkken til hverdag, have lyst til at lave dejlig mad, være ansvarsbevidst, have ordenssans og bidrage med godt humør, så arbejdet glider nemmere.

Gl. Skovridergaard drives sammen med Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, så du bliver en del af en samlet køkkenbemanding på 17 kolleger, men får din daglige gang på Gl. Skovridergaard, hvor der er 10 kolleger i køkkenet. Hotellerne er en del af Ferskvandscentret, som også omfatter en erhvervspark, vores egen kursusafdeling og Aqua Akvarium og Dyrepark, hvilket giver nogle yderligere personalefordele og udviklingsmuligheder.

Din profil:

Vi søger en udlært kok, som har erfaring fra et hotelkøkken med konference, men du kan også være ny-udlært kok, som gerne vil lære nyt.

Vi tilbyder:

  • Et selvstændigt, travlt og udfordrende job med mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Ordnede lønforhold og pensionsordning efter HORESTA’s overenskomst med yderligere medarbejdergoder
  • Et godt socialt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og hjælpsomhed vægtes højt


Stillingen er fuldtid og til besættelse senest fra 1. december. Ansøgningerne behandles fortroligt og i takt med at de modtages.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV med relevante oplysninger sendes elektronisk til job@glskov.dk.

Spørgsmål til stillingen kan også rettes til køkkenchef Benedikte Overby på beo@fvc.dk eller 89212121.

Klik her for at læse mere om Gl. Skovridergaard.