Regnskabsassistent

Kan du med sikker hånd udføre alle bogholderimæssige opgaver, og har du lyst til at arbejde i et akvarium, to hoteller, en kursusvirksomhed samt en erhvervspark? Så har vi jobbet til dig, der trives med en stor kontaktflade i en miljøbevidst virksomhed.

Til Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyreparks fælles økonomiafdeling søger vi en regnskabsassistent, som kan varetage en allround økonomirolle. Vores økonomiafdeling består af vores økonomichef, 2 regnskabsassistenter og en elev. Sammen har vi fokus på at udvikle procedurer og processer i forhold til virksomhedens skiftende behov såvel som på at være en servicefunktion til resten af organisationen Stillingen refererer til økonomichefen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Finans-, debitor- og kreditorbogføring
  • Kvalitetssikring, afstemninger og periodiseringer
  • Gage- og lønafregninger
  • Deltagelse i måneds- og årsafslutninger
  • Udviklingsopgaver så som implementering af nye administrative IT-løsninger

Dine kvalifikationer:

  • Regnskabsuddannet med nogle års praktisk erfaring
  • Gerne erfaring med afdelingsopdelte regnskaber – eller kendskab til hotelbranchen
  • Høj grad af selvstændighed i opgaveudførelsen og kvalitetsbevidst – også i travle perioder
  • Grundlæggende kendskab til Excel
  • Erfaren i forskellige IT-systemer og vant til at tilegne dig ny viden

Som person er du imødekommende, serviceminded og fleksibel. Du er et ordensmenneske, der arbejder systematisk og struktureret, uden det går ud over fleksibiliteten og effektiviteten. Du er forandringsparat, nytænkende og indstillet på at optimere arbejdsprocesserne løbende.

Du skal ikke nødvendigvis være ekspert i alle discipliner i en økonomiafdeling; men det er vigtigt, at du har et solidt fagligt fundament og kender dine styrker. Vi forventer, at du har lyst til at lære og udvikle dig, så du bygger videre på dine kompetencer. Til gengæld tilbyder vi mulighed for, at du kan udvide din portefølje af opgaver og ansvar i takt med, at du kommer mere og mere ind i jobbet.

Du tilbydes et selvstændigt job i en virksomhed med et inspirerende og godt arbejdsmiljø. Virksomheden er uformel i stilen; og vi sætter pris på en afslappet tone og et godt humør på arbejdspladsen. Når det kommer til leverancer og resultater, skal det være professionelt og der leveres i en meget høj kvalitet.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og attraktive personalegoder, en lønpakke med pensionsordning samt kantineordning. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret? 

Skulle du ønske yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Jesper Konradsen på mobil: 40 45 52 68.

Ansøgning mærket ”Regnskabsassistent” vedlagt CV med relevante oplysninger og dokumentation sendes elektronisk til job@fvc.dk

Ansøgningerne behandles i takt med at de modtages.

Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark ligger naturskønt i Silkeborg tæt på byen. Ferskvandscentrets forretningsområder består af 2 hoteller og konferencecentre, en kursusafdeling samt en erhvervspark. Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark arbejder tæt sammen; og vi ser os selv som én organisation. Læs mere på vores hjemmesider www.fvc.dk og www.visitaqua.dk