Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter søger kokkeelever

Vi søger to kokkeelever, en fra 1. april og en fra 1. juli. Du skal have afsluttet grundforløb 1 og 2.

Hvis du har lyst til at komme i lære et sted, hvor der er andre elever, humøret er højt, uddannelsen bred, og der er ordnede forhold, så er det hos os, du skal søge.

Vejlsøhus er et hotel og konferencecenter med rigtig mange forskellige bolde i luften. Vi har konference-forplejning, buffet’er, fester med bl.a. bryllupper, a la carte, store gourmet-arrangementer og to årlige elev-aftener, hvor eleverne får lov til at stå det hele.

Du lærer at lave lækker mad fra bunden. Vi bruger mange lokale og økologiske råvarer. Vores menuer skifter ugentligt, og du må meget gerne komme med ideer til menuerne.

Vi er en god blandet flok, som foruden dig består af to elever, tre kokke, en souschef og en køkkenchef.

På Vejlsøhus har vi foruden kokkelever også tre tjenerelever, og 6 elever på vores søsterhotel Gl. Skovridergaard, så du bliver en del af en stor elev-gruppe. Vi holder løbende elevdage for kokkeeleverne, hvor der er fælles læring for eleverne fra begge hoteller.

Vi lægger vægt på flg.:

  • Du skal have lyst til at lære, fordi vi super gerne vil give dig en god uddannelse. Men det kræver at du er indstillet på at tage ansvar for din egen læring.
  • Du skal have selvdisciplin og selvkritik, så den mad du laver, er i orden, og bliver bedre og bedre gennem din læretid.
  • Du møder selvfølgelig til tiden, og ved at det også omfatter aften- og weekendarbejde.
  • Der er rig mulighed for at byde ind med idéer, som vi alle kan bruge.
  • Vi har det sjovt sammen på hele hotellet, og hjælper gerne hinanden på tværs af afdelingerne.

Hvis du har fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Benedikte Overby på 89212135, eller send en ansøgning på job@vejlsoehus.dk