Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter søger Restaurantchef

Vi elsker service og lægger vægt på det gode værtskab, den nærværende kontakt med vores gæster og kvalitet i alt, hvad vi leverer – såvel til hverdag som til fest.

Vi søger en dygtig ny kollega, som sammen med tjenerteamet vil give vores gæster fantastiske oplevelser, som huskes længe efter, at de er vendt hjem.

Vores restaurant spænder vidt: vi modtager kursusister og konferencedeltagere, ferie- og weekendgæster samt spisende i vores a la carte. Vores arbejdsdage ligner sjældent hinanden, og vi sætter en ære i at gøre hver eneste kundegruppe og gæst glade.

Som restaurantchef på Vejlsøhus får du ansvaret for:

  • At fastholde det høje niveau servicemæssigt over for alle gæstetyper
  • At optimere sammensætningen af menu og vine og for udviklingen af vinkort og øvrige salgsmuligheder i restauranten
  • At planlægge og gennemføre bryllupper, fødselsdage, konferencer, gourmetaftener, øl- eller vinsmagning – eller noget helt nyt
  • At dit team trives i jobbet og med hinanden og har de optimale rammer for at præstere
  • At vores 4 tjenerelevers uddannelse holdes på et højt niveau.

Du arbejder naturligt sammen med vores køkkenchef, og er med på gulvet sammen med dit hold på 8 kolleger i restauranten.

Vi har en uformel tone og tror på, at vi ved at bakke hinanden op både internt i afdelingen og på tværs af hotellets andre afdelinger kan skabe de bedste gæsteoplevelser, så vores gæster har lyst til at komme tilbage til os.

Du er vært/værtinde med hjertet, er vant til at gå foran, har et godt overblik, har god viden om vin og gastronomi og har erfaring fra lignende arbejdspladser.

Du får en tæt kollega i restaurantchefen på vores andet hotel, Gl. Skovridergaard, og bliver en del af en samlet hotelledergruppe på 8 personer, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.

Vi tilbyder:

  • En selvstændig og alsidig stilling med ansvaret for et dedikeret team
  • Et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, og den enkeltes trivsel sættes højt
  • En arbejdsplads hvor du bliver hørt og får mulighed for at udvikle dig
  • Ordnede lønforhold og pensionsordning
  • Forskellige rabatordninger – f.eks. på attraktioner og hotelophold via kædesamarbejde

Vil du med på holdet?

Kontakt gerne Hotelchef Jakob Beck Wätjen 8722 5511 ved spørgsmål; eller send din ansøgning med CV til job@vejlsoehus.dk  Vi gennemgår ansøgningerne løbende.


Vejlsøhus ligger smukt omkranset af skov og sø og er en tidligere kuranstalt. Vi bruger Silkeborgs natur til at tiltrække gæster, og AQUA Akvarium og Dyrepark er vores nærmeste nabo. Hotellet har 49 værelser, 17 mødelokaler og en god a la carte restaurant.

Vejlsøhus er ét af 2 hoteller, der drives af Ferskvandscentret. Se mere på www.vejlsoehus.dk og www.fvc.dk